|
Post by YeniAy_Ottoman on Jun 27, 2021 11:08:42 GMT
Dizi 2019'da berbat bir finalle bitti ama HBO-GoT kanalı elbette bu 10 yıllık serüveni kutlamadan es geçemezdi, dahası son sezonlar berbat dahi olsa ilk yıllar harika başlamıştı ve biz de o yılların hatırına iyi kötü ilgi duymaya devam ediyoruz denebilir (pek ilgim kalmadı gerçi ama neyse işte). Kanalda iki ay önce bir sürü video yayımladılar, haliyle hepsini buraya ekleyemem. Arzu edenler doğrudan kanala girip bakabilirler. Ben birkaç tanesini buraya atmak istiyorum. Yılların Özetini Gösteren Fragmanlar
|
|
|
Post by arminius2021 on Jun 28, 2021 15:00:54 GMT
10 yıl oldu.2011 baharı şahaneydi.Bu baharın en güzel anısı bu diziyle evrenle tanışıp izlemekti.Sonra o yaz ilk kitap çıktı.Kitabı o sonbahar okuyunca çok geniş enfes bir evrenle tanıştık.Sonraki 2 yıl boyunca serinin diğer kitaplarını yalayıp yutarak okuduk.Bu seri bizi tekrar romanları hayatımıza geri kazandırdı.Son 7 yıldır epik tarihi roman başta olmak üzere pek çok roman okudum.Dünyanın en güzel şeyi.
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Jun 28, 2021 16:58:39 GMT
10 yıl oldu.2011 baharı şahaneydi.Bu baharın en güzel anısı bu diziyle evrenle tanışıp izlemekti.Sonra o yaz ilk kitap çıktı.Kitabı o sonbahar okuyunca çok geniş enfes bir evrenle tanıştık.Sonraki 2 yıl boyunca serinin diğer kitaplarını yalayıp yutarak okuduk.Bu seri bizi tekrar romanları hayatımıza geri kazandırdı.Son 7 yıldır epik tarihi roman başta olmak üzere pek çok roman okudum.Dünyanın en güzel şeyi. Bu serinin bendeki önemi de seninle benzer. Bu evreni ilk dizi ile tanıdım ve doğal olarak kitaplarla da böylece tanıştım ve bu harika evrene girdim. Gerek hayal gücü gerek yazım tekniği gibi şeyler olsun bana çok şey kattı. İlk yıllar da dizi çok iyiydi. Haliyle bunların hatırına bile kalbimde özel bir yeri olacaktır.
|
|