|
Post by YeniAy_Ottoman on Dec 2, 2023 19:46:59 GMT
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Dec 3, 2023 18:12:43 GMT
Her ne kadar kitapçı olsak da Westeros'u görsel olarak doğrudan deneyimlemek de güzel oluyor. İnşallah hikayeden, genel olarak evrenden alakasız şeyler olmaz ve sjw olayına pek maruz kalmayız .
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Dec 3, 2023 18:52:54 GMT
Kitaplardan alakasız şeyler gördük ve sjw de maalesef. Bundan sonra da farklı olmaz kanısındayım, tabi Martin bu sefer kontrol etmeyi başarırsa bunları, o başka. O gözlüklü kardeşi bulaştırmasalar (ve ekibini) daha iyi olabilir.
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Dec 3, 2023 19:05:05 GMT
Sıfıra indirmek mümkün değil sanırım, genel olarak dizi,filmler de hep arttı bu olaylar kalite düşüyor maalesef, Neyse aslında içerik üretici olarak senin avantajına bir durum aslında, şimdi kitaba uygun olsa, sjw olmasa 'düzgün yaptılar' deyip geçicek iken aksi durumda konuşacak daha uzun konun olacak (evet şimdi YeniAy_Ottoman ''ben kitap içeriği üretiyorum, dizileri pek umursamıyorum aslında'' şeklinde idealist bir cevap verecek dasdasdas)
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Dec 4, 2023 19:25:45 GMT
Yani dizileri gerçekten fazla umursamaz oldum. sddnnsd
Şöyle bir izler geçerim, kendi içinde tutarlı olsa kâfi, geçen sene maalesef tutarlı değildi, eleştirilerimin önemli bir kısmı bununla ilgiliydi. Bir senaryoda, tutarsızlık neden? Bunu anlamam.
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Dec 5, 2023 12:48:07 GMT
Şöyle bir izler geçerim, kendi içinde tutarlı olsa kâfi, geçen sene maalesef tutarlı değildi, eleştirilerimin önemli bir kısmı bununla ilgiliydi. Bir senaryoda, tutarsızlık neden? Bunu anlamam. Bu olay GoT zamanı da vardı. Kitapla uyumlu olup olmamasını geçtim, o da kendi içinde tutarlı değildi. Aslında bu durum kitaptan bağımsız bir durum. Bazıları bunu anlamak istemiyordu,olaya basit bir 'diziyi beğenmeyen kitapçı eleştirisi' olarak bakıyorlardı.
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Dec 5, 2023 21:24:38 GMT
Şöyle bir izler geçerim, kendi içinde tutarlı olsa kâfi, geçen sene maalesef tutarlı değildi, eleştirilerimin önemli bir kısmı bununla ilgiliydi. Bir senaryoda, tutarsızlık neden? Bunu anlamam. Bu olay GoT zamanı da vardı. Kitapla uyumlu olup olmamasını geçtim, o da kendi içinde tutarlı değildi. Aslında bu durum kitaptan bağımsız bir durum. Bazıları bunu anlamak istemiyordu,olaya basit bir 'diziyi beğenmeyen kitapçı eleştirisi' olarak bakıyorlardı. Açıkçası bende iki durum da vardı, inkar edemem. Tanıtımın incelemesini de atayım şuraya.
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Dec 6, 2023 17:10:44 GMT
Video gelmiş, izleyelim hemen.
|
|