|
Post by YeniAy_Ottoman on Jul 24, 2023 17:10:41 GMT
Yazılanların hepsi %100 doğru olmasa da muhtemelen geçen sene ki gibi doğru çıkar, kanısındayım.
İlk bölümde Harrenhall saldırısı varmış. İkinci bölümde Kan ve Peynir ile Yanan Değirmen Savaşı(?) olabilirmiş ki Blackwood ve Bracen savaşı bu. Üçüncü bölüm de kan ve peynir sonrası yaşananlar (cenaze/isyan vs.) Dördüncü bölümde Rhaenys, Aemond ve Aegon'un kapışmasını izleyeceğiz (bu onaylanmış). Beşinci bölümde ise son savaş sonrası olanlar ve Meleys'in başının sergilendiği sahne... (bunun kamera arkası görüntüleri sızdığı için kesin diyebiliriz). Altıncı bölümde de kesin olmasa da Ejderhatohumlarının tanıtılmasını göreceğiz gibi. Yedinci bölümde de bu abla ve abilerin ejderhalarını sahiplenmesini izleyeceğiz, yani tohum ekilecek(onaylanmış). Son bölümde de gene kesin olunmasa da Triarşinin filosunun gelişini izleyerek kapatacağız.
Ayrıca...
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Jul 27, 2023 14:06:32 GMT
Ben sezon sonunda Rheanyra'yı tahta oturturlar diye düşünüyordum. iyi bari aceleye getirmeyecekler gibi hissiyat aldım.
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Jul 27, 2023 20:12:20 GMT
Yani kafamda yanlış kalmadı ise en az 3-4 sezon sürecekti, acele etmemeleri gerekir de çok sezon yapacağım diye de sakız gibi uzatmasınlar.
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Aug 2, 2023 21:55:37 GMT
Yani kafamda yanlış kalmadı ise en az 3-4 sezon sürecekti, acele etmemeleri gerekir de çok sezon yapacağım diye de sakız gibi uzatmasınlar. Ya şu yazdıklarından tam şey havası alıyorum, uzun süredir kitap bekleyen asoiafçıların önemli bir kısmında süreç çok uzadığı için evrenle alakalı yan kitaplar, yapımlar vs çıktıkça böyle yapıtlara karşı önyargı ve bıkkınlık durumu oluşmuş durumda (bende öyleyim) . İlk sezon çıktığı zamanda böyle ' yaa işte iki üç bölüm çıktıkça atarız bir inceleme felan' minvalinde konuşmuştun sonra bölüm başı bir saatlik inceleme çektin. Ah GRRM ah milleti aşk-nefret ikilemi arasında bıraktın asdasdas.
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Aug 3, 2023 9:35:01 GMT
Yani kafamda yanlış kalmadı ise en az 3-4 sezon sürecekti, acele etmemeleri gerekir de çok sezon yapacağım diye de sakız gibi uzatmasınlar. Ya şu yazdıklarından tam şey havası alıyorum, uzun süredir kitap bekleyen asoiafçıların önemli bir kısmında süreç çok uzadığı için evrenle alakalı yan kitaplar, yapımlar vs çıktıkça böyle yapıtlara karşı önyargı ve bıkkınlık durumu oluşmuş durumda (bende öyleyim) . İlk sezon çıktığı zamanda böyle ' yaa işte iki üç bölüm çıktıkça atarız bir inceleme felan' minvalinde konuşmuştun sonra bölüm başı bir saatlik inceleme çektin. Ah GRRM ah milleti aşk-nefret ikilemi arasında bıraktın asdasdas. Durum gerçekten söylediğine yakın bir şey. İlk aşama istemiyordum fakat dizi videoları belki kanala insan çeker, dedim. Dahası biliyorsun dizi üstüne bir iki ay video yapma fikri de hoşuma gitmiyor, ne olursa olsun kitapçıyım. İlk bölümü izlediğim de de evreni özlediğimi fark ettim, güzel de geldi ilk aşama, özellikle kehanet noktası ile kitaplara gönderme falan ama bölümler ilerledikçe pöf olmaya başladı. İkinci sezondan fazla umutlu değilim lakin çok güzel sahneler de olabileceğini düşünüyorum, beklediğim Winterfell sahnesi var, ayrıca kitapta yoktu ama Sur sahnesi geliyormuş, muhtemelen Jace bir sebeple oraya gidecek veya acaba kitaplara bir gönderme daha mı olacak Ötekilerle ilgili bir şey diye merak ettim. Neticede Martin parmak attı, deniyordu bu sezon senaryolarına. Birkaç bölüm biriktirir, öyle mi video yaparım yoksa gene tek tek mi hala emin değilim elbet. Vakti gelirse görürüz inşallah.
|
|