|
Post by dramatictenor on Jul 11, 2023 9:32:32 GMT
Uykumun hesabını sormaya geldim. Dün akşam saatlerinde The Wolf Pack diye bir YouTube kanalına rastladım, videodan videoya sekerken sabaha karşı uyuyakalmışım. Bu lore üzerine bu kadar keyifli anlatım dili kullanan ve bu kadar ayrıntıya girerken bunu metinden okuyormuş gibi bir sıkıcılıkta yapmayan bir başka yerli yayıncı görmedim ben. Hani Michelin Yıldızı sahibi restoranlarda yemeği çok beğenince executive chef masaya çağırılır, tebrik edilir ya... Ben dayanamayıp mutfağa baskın yaptım.
The Winds of Winter çıktığında burada dedikodusunu yapa yapa kitabı okurum diye bir kenarda dursun hesabım. Opera şarkıcısıyım, mecburiyetten Samsun'da yaşıyorum; halılara zarar vermem, tuvalet alışkanlığım var, pudralı kum tercih ederim.
Herkese keyifli günler dilerim. ^^
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Jul 11, 2023 11:15:02 GMT
Sana da selam olsun, hoş geldin, şefimiz gerçekten dediğin gibi kompleks ve ayrıntılı konuları hem etraflıca açıklarken hem de bunu samimi bir sohbet havasında yapabiliyor. Mesela ben 10 dakikadan uzun youtube videolarını nadiren izleyebilen birisiyken, YeniAy_Ottoman'nin 40-50 dakikalık videoları bir anda izlemiş oluyorum, şaşırıyorum. Şu winds of winter çıksa da ortalık iyice hareketlense. Birlikte kritiğini,değerlendirmesini ve sonra ki kitap için teorilerini yaparız buradan
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Jul 11, 2023 16:03:50 GMT
Uykumun hesabını sormaya geldim. Dün akşam saatlerinde The Wolf Pack diye bir YouTube kanalına rastladım, videodan videoya sekerken sabaha karşı uyuyakalmışım. Bu lore üzerine bu kadar keyifli anlatım dili kullanan ve bu kadar ayrıntıya girerken bunu metinden okuyormuş gibi bir sıkıcılıkta yapmayan bir başka yerli yayıncı görmedim ben. Hani Michelin Yıldızı sahibi restoranlarda yemeği çok beğenince executive chef masaya çağırılır, tebrik edilir ya... Ben dayanamayıp mutfağa baskın yaptım. The Winds of Winter çıktığında burada dedikodusunu yapa yapa kitabı okurum diye bir kenarda dursun hesabım. Opera şarkıcısıyım, mecburiyetten Samsun'da yaşıyorum; halılara zarar vermem, tuvalet alışkanlığım var, pudralı kum tercih ederim. Herkese keyifli günler dilerim. ^^ Aleykümselam, Hoş geldiniz efem, Sizleri aramızda görmek çok güzel, videolarımı beğenmenize ayrıca mutlu oldum, teşekkür ederim. İnşallah kitap çıkar da dediğiniz gibi olur da bol bol kuram/tartışma yaparız. Değerli yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen video altılarında.
|
|