|
Post by hazel on Feb 26, 2023 21:00:48 GMT
Valar Morghulis, yani Selamun Aleykum a dostlar. Bir süredir forumu takip ediyordum, en azından takip etmeye çalışıyordum. Biraz eski moda olsada eskileri yad etmek adına güzel bir ortam olmuş diyebilirim. Bu tür hazır forum sitelerini oldum olası sevmedim ancak forumlar artık etkin değil ve sunucu maaliyetleri de karşılanabilecek gibi değil farkındayım. O yüzden, belki bir katım olur diye katılmak istedim artık. Umarım güzel bir ortam olur. Bu arada, youtube videolarını seslendiren arkadaş kim? Konuşmasında aksan yada bir şey var ama tam çözemedim. Dinlerken beni büyülüyor cidden
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Feb 27, 2023 9:44:46 GMT
Valar dohaeris, yani Aleyküm Selam Öncelikle hoşgeldin diyeyim. Youtube videolarını seslendiren kişiyi sayın forum moderatörümüz tanır diye düşünüyorum öyle değil mi ? YeniAy_Ottoman
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Mar 5, 2023 14:30:48 GMT
Valar dohaeris, yani Aleyküm Selam Öncelikle hoşgeldin diyeyim. Youtube videolarını seslendiren kişiyi sayın forum moderatörümüz tanır diye düşünüyorum öyle değil mi ? YeniAy_Ottoman Tanıyor olabilirim. ndandbasfcjbasfbawsjbas hazel aleykümselam, hoş geldin. Evet, maalesef hazır forumların birçok eksiği yüzünden albenisi sınırlı olsa da elimdeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştım, inşallah ileride prof bir forum açma imkanımız olur. Youtube videolarını seslendiren benim, bazen harfler tam dönmeyebiliyor, yuvarladığım zaman biraz kulağa aksan gibi geliyordur.
|
|
|
Post by hazel on Apr 1, 2023 13:04:59 GMT
Ellerinize sağlık, güzel yerlere gelir kanalınız umarım
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Apr 2, 2023 13:00:05 GMT
Ellerinize sağlık, güzel yerlere gelir kanalınız umarım Teşekkür ederim, inşallah.
|
|