|
Post by YeniAy_Ottoman on Sept 10, 2022 19:09:51 GMT
Burada 3. bölümü izleyenler yorum yapabilir. Spoiler içereceği için izlememiş olanlar devam etmesin. Benim incelemem burada.
|
|
|
Post by yahuda on Sept 11, 2022 9:19:12 GMT
Bölümün başlangıç kısmı gayet güzeldi. Yer tanıtımı ve tarafların durumu hakkında bilgilendirildik. Son kısımda ise savaş sahnesi vardı ki bu sahneyi harcadılar resmen.Mantıksızlarla dolu olunca ister istemez eğreti durdu. Daha uzun çekip bölümün orta kısmını kısaltabilirlerdi. Orta kısımda ise kralın yanlızlığı, prensesin Cole ile ilişkisi ve diğer karekterlerin hikayeleri anlatıldı. Fakat durum şu ki koskoca orta bölüm mekan+kostüm+sohbet üçlüsünden başka bir şey değildi. Prensesin sahneleri daha izlenebilirdi ama oralarda da manzara+prenses konsepti vardı. HOTD'da 3 bölümdür aynı şey oluyor ilk sahneler zaman atlamaları sonra uzunca kralın çevresinde gelişen olaylar en sonda ise diğer bölüme hazırlık. Bu hikaye sıralamasında maalesef bir akıcılık göremiyorum. Umarım doğu topraklarında aradığımız heyacanı buluruz. Doğu topraklarının GOT'da çok üstünde durulmaması evren büyütme açısından HOTD'nın şansınadır. İnşallah bu şansı tepmezler.
|
|