|
Post by YeniAy_Ottoman on Aug 11, 2022 8:24:59 GMT
ASOIAF'ın yazarı NY Times'a yeni bir söyleşi verdi. Bu başlıkta sadece Martin'in sözleri eklenecek. Yazının geri kalanı da ilgili dizinin bölümünde yayımlanacak çünkü HoTD dizisinin yapımcıları da söyleşi vermiş ve dizi hakkında bilgi veriyorlar. Yazının bu kısmı için tıklayın.
Martin, “İnsanlar 'Game of Thrones'la işim bitti' diyor, 'bu yeni diziyi izlemeyeceğim bile - yeni dizilerin hiçbirini izlemeyeceğim' diyorlar” dedi, yakın tarihli bir söyleşide. Sorduğu soru, "Thrones" izleyicisinin ne kadarını şikayet edenler temsil ediyor? “Yani, bir milyon insandan mı bahsediyoruz?” O sordu. "Yoksa 1000'den mi bahsediyoruz? Bütün gün tekrar tekrar tweet atmaktan başka yapacak bir şeyi olmayan insanlar mı? Bilmiyorum."
Martin ve HBO öğrenmek üzere. ... Martin, (GoT için) "5. ve 6. sezonda ve kesinlikle 7. ve 8. sezonda, döngünün hemen hemen dışındaydım," dedi. Nedeni sorulduğunda, "Bilmiyorum - Dan ve David'e sormalısınız," karşılığını verdi. [Weiss ve Benioff'un bir temsilcisi yorum yapmayı reddetti.] Martin ayrıca, "çok, çok geç" olduğunu kabul ettiği ancak bitirme sözü verdiği "Kış Rüzgarları"nın "Game of Thrones" serisinin gittiği yerden ayrıldığını söyledi. “Sonum çok farklı olacak” dedi.
|
|
|
Post by A Man Without Honor on Aug 11, 2022 10:28:41 GMT
Martin'nin "son çok farklı olacak" demesin, dizinin sadece finalinden haberdar olduğunu düşündürttü bana. Halbuki son çok farklıysa finale giden yolda bambaşka demektir. Martin'in dördüncü beşinci sezondan sonra diziyle bir alakası kalmamış. Diziyle tamamen alakasız şeyler okuyacağız burası artık kesin gibi. Spoiler yemedik diziden yani bizim için güzel olan o
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Aug 11, 2022 16:55:32 GMT
Martin'nin "son çok farklı olacak" demesin, dizinin sadece finalinden haberdar olduğunu düşündürttü bana. Halbuki son çok farklıysa finale giden yolda bambaşka demektir. Martin'in dördüncü beşinci sezondan sonra diziyle bir alakası kalmamış. Diziyle tamamen alakasız şeyler okuyacağız burası artık kesin gibi. Spoiler yemedik diziden yani bizim için güzel olan o Finale giden yolun bambaşka olması kaçınılmaz zaten, yaşadığı halde dizide ölen karakterler veya hiç eklenmeyen karakterlerin hikayeleri olay örgüsünü tartışmasız etkiliyor. Sadece bazı şeyler benzer olacakmış ama kalan her şey (büyük çoğunlukta) farklı olacak. Dediğin gibi fazla spoiler görmedik. dnasnan
|
|
ares
Yabanıl
Haneniz: Lannister
Ruh Durumu: Gururlu
|
Post by ares on Apr 2, 2024 19:09:11 GMT
ASOIAF'ın yazarı NY Times'a yeni bir söyleşi verdi. Bu başlıkta sadece Martin'in sözleri eklenecek. Yazının geri kalanı da ilgili dizinin bölümünde yayımlanacak çünkü HoTD dizisinin yapımcıları da söyleşi vermiş ve dizi hakkında bilgi veriyorlar. Yazının bu kısmı için tıklayın.
Martin, “İnsanlar 'Game of Thrones'la işim bitti' diyor, 'bu yeni diziyi izlemeyeceğim bile - yeni dizilerin hiçbirini izlemeyeceğim' diyorlar” dedi, yakın tarihli bir söyleşide. Sorduğu soru, "Thrones" izleyicisinin ne kadarını şikayet edenler temsil ediyor? “Yani, bir milyon insandan mı bahsediyoruz?” O sordu. "Yoksa 1000'den mi bahsediyoruz? Bütün gün tekrar tekrar tweet atmaktan başka yapacak bir şeyi olmayan insanlar mı? Bilmiyorum."
Martin ve HBO öğrenmek üzere. ... Martin, (GoT için) "5. ve 6. sezonda ve kesinlikle 7. ve 8. sezonda, döngünün hemen hemen dışındaydım," dedi. Nedeni sorulduğunda, "Bilmiyorum - Dan ve David'e sormalısınız," karşılığını verdi. [Weiss ve Benioff'un bir temsilcisi yorum yapmayı reddetti.] Martin ayrıca, "çok, çok geç" olduğunu kabul ettiği ancak bitirme sözü verdiği "Kış Rüzgarları"nın "Game of Thrones" serisinin gittiği yerden ayrıldığını söyledi. “Sonum çok farklı olacak” dedi. Finalin öyle ya da böyle tatmin edici olacağını düşünüyorum Martin hocamın ömrü yeterse tabi. Benim en büyük isteğim daha renkli kıta olan Essos'la ilgili farklı bir çağda seri gelmesiydi. Valyria çöktüğünden hemen sonraki güç mücadeleleri falan işlenseydi keşke diyorum hep.
|
|
|
Post by YeniAy_Ottoman on Apr 11, 2024 8:33:00 GMT
Özgür Şehirler arasındaki mücadele fikri de güzel gerçekten ama Martin'in ömrünün yeteceğini sanmam lakin ondan sonrakiler, telif hakkı sorunu çözülürse, belki yapabilirler... Martin gibi olmaz tabi.
|
|