Post by YeniAy_Ottoman on Jan 23, 2022 14:50:26 GMT
House of The Dragon dizisinde Kral I Viserys'i oynayan oyuncu Paddy Considine ile kısa bir söyleşi gerçeklemiş. Çevirisi sizlerle.
NME, Considine'e, House of the Dragon'daki çalışmalarıyla kariyerini dengelemenin zor olup olmadığını sordu. "Aman Tanrım, hiçbir fikrin yok!" dedi Considine. “Şu anda hala Thrones'u çekiyorum. Üç hafta içinde bitirmem gerekiyordu. Bu şimdiye kadar yaptığım en zorlu şeydi, en azından bu kadar uzun süren yaptığım tek şey olduğu için. Gerçekten uzun bir iş oldu."
"Kral Viserys Targaryen oynuyorum," diye devam etti. “Diziyi daha önce izlemiştim ve gerçekten çok eğlenmiştim. Bu, Thrones'un başlangıcından 200 yıl öncesinde geçiyor ve Targaryen hanedanının hikayesini anlatıyor."
Considine'nin Westeros'a seyahat etmeden önce Game of Thrones hayranı olduğunu bilmek güzel. Tartışmalı bir miras bırakmış olsa da genellikle sakin bir Targaryen kralı olarak kabul edilen Kral Viserys'i nasıl ele alacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.
NME ayrıca Considine'nin, Game of Thrones sırasında Sigur Ross veya Wilco'nun yaptığı gibi, programa müzikal konuk olarak katılmayı düşünüp düşünmediğini de sordu. "Kralı takip etmek Bay Wilco Johnson zor olurdu," dedi. "Gerçek şu ki bu dünyaların karşılaşmasını hiç istemezdim. [Oyunculuk] dünyasına çekilmek ve bir sonraki işinizin nereden geleceği hakkında güvensiz ve paranoyak düşünmek çok kolay. Bununla lekelenmemiş bir şeye sahip olduğum için minnettarım, bundan uzak yapabileceğim bir şey, bu benim kendi sanatsal çabam. Bunu yapmayı seviyorum.”
Olivia Cooke'un House of the Dragon'daki peruğu çok ağır.
Considine, tur yapan tek House of the Dragon yıldızı değil. Dizide Viserys'in ikinci eşi Kraliçe Alicent Hightower'ı oynayan Olivia Cooke, oyunculuk sanatı hakkında biraz konuşmak için Before The Lights podcast'indeydi. Cooke, gösteriye herkesin gizlice bağlı olduğuna yemin eden dağlık evrak yığını nedeniyle House of the Dragon çalışmaları hakkında fazla bir şey söyleyemedi. Ancak çekimler sırasında günde yaklaşık 14 saat takması gereken aşırı ağır peruk hakkında biraz konuştu. Görünüşe göre o kadar ağır ki yapım boyunca boynuna kramplar girmiş. “Kostüm tasarımcısına dedim ki bunu sadece bu sahne için yapabilirim çünkü ıstırap çekiyorum. Mutlak ıstırap. İşin tehlikesi, ne demek istediğimi anlıyor musun? Sanatım için acı çekiyorum, gerçekten de her şey bundan ibaret,” diye şaka yaptı.
House of the Dragon 2022'de vizyona girecek. Sadece Cooke'un o zamana kadar çok fazla sahne çekmek zorunda kalmayacağını umabiliriz.
Alıntı