Post by njorda679 on Oct 8, 2023 22:37:39 GMT
Evet Her POV karakterin bir derinliği var ancak bazı POV'ları okurken resmen kitabın içine girerken bazı karakterlerin POV'larını yarıda kestiğim bile oldu. Kılıçların Fırtınasından itaberen okuduğum için kendiminkileri yazıyorum;
Kılıçların Fırtınası
En Sevdiklerim:
+++Tyrion: İblisin Bakış açısı çok hoşuma gidiyor. Özellikle düğün kısmında çok eğlendim.
++Jon Snow: Jon'un ikilemleri POV'larını çok zevkli hale getiriyor
+Arya: Belkide tazıdan dolayı POV'ları hoşuma gitti ama 3.kitapta zevkle okudum.
En Sevmediklerim:
---Cat:(Kızıl Düğün Harici): Gerçekten atlayarak okumak zorunda kaldım 0 atraksiyon vardı. Kızıl Düğün'ü hariç tutuyorum.
--Dany: Belki size tuhaf geldi ancak 3. kitapta Dany POV'ları aşırı sıkıcı gelmişti bana.
-Bran: Sam ile karşılamasına kadar işkence gibi okudum POV'larını tek Fare Aşçı bölümü güzeldi.
Kargaların Ziyafeti
En Sevdiklerim:
++++Cersei: Kral Topraklarını tanımak ve Cersie'nin akıl oyunları güzeldi.
++Victarion: Kral Şurası kısmı çok güzeldi ayrıca güzel betimlemeler barındırıyor.
+Brienne: Cevval Dick ile atışmaları adama güvenmemesi, anlattığı hikayeler felan zevkli POV'lardı
En Sevmediklerim:
---Arianne: Gerçekten atlaya atlaya okudum çok fazla yeni şey beynimi yordu. Allahtan 2-3 bölüm sürdü
--Arya: Önceki kitapta zevkli olsada burada cidden kötü bir POV karakteri belkide bilmediğimiz bir yeri betimlemesinden sıkıcı gelmiştir bana bilemiyorum.
-Sansa/Alayne: 0 atraksiyon ve Sansanın saflığı beni delirten POV'lardandı.
Ejderhalarla Dans
En Sevdiklerim:
(Bu kitapta çok güzel POV karakterleri var o nedenle 4 tane yazıcam)
++++Tyrion: En güzel olaylar yine burda var Aegon'la nehire düşmeleri, köle tacirlerinin eline düşmesi felan zevkliydi
+++Theon: Soluksuz okudum özellikle kendini tekrar bulması felan güzeldi
++Victarion: Belkide Moqorro yüzünden sevdim bu karakteri galiba
+Varamyr: Evet prolog bölümü olsada çok sevmiştim bu bölümü 2-3 kez okumuştum.
En Sevmediklerim: (Bu kitapta çoğu POV güzel o nedenle en az iyileri yazıyorum)
---Areo Hotah: Dorne bölümleri nedense hiç ilgimi çekmiyor.
--Dany: Yani bi yerden sonra POV'ları çok sıkıcı geliyor bana
-Quentyn: Son bölümü hariç cidden okurken baymıştı belkide yeni yerler tanıttığı için.
Sizin Fikirlerinizide merak ediyorum ?
Kılıçların Fırtınası
En Sevdiklerim:
+++Tyrion: İblisin Bakış açısı çok hoşuma gidiyor. Özellikle düğün kısmında çok eğlendim.
++Jon Snow: Jon'un ikilemleri POV'larını çok zevkli hale getiriyor
+Arya: Belkide tazıdan dolayı POV'ları hoşuma gitti ama 3.kitapta zevkle okudum.
En Sevmediklerim:
---Cat:(Kızıl Düğün Harici): Gerçekten atlayarak okumak zorunda kaldım 0 atraksiyon vardı. Kızıl Düğün'ü hariç tutuyorum.
--Dany: Belki size tuhaf geldi ancak 3. kitapta Dany POV'ları aşırı sıkıcı gelmişti bana.
-Bran: Sam ile karşılamasına kadar işkence gibi okudum POV'larını tek Fare Aşçı bölümü güzeldi.
Kargaların Ziyafeti
En Sevdiklerim:
++++Cersei: Kral Topraklarını tanımak ve Cersie'nin akıl oyunları güzeldi.
++Victarion: Kral Şurası kısmı çok güzeldi ayrıca güzel betimlemeler barındırıyor.
+Brienne: Cevval Dick ile atışmaları adama güvenmemesi, anlattığı hikayeler felan zevkli POV'lardı
En Sevmediklerim:
---Arianne: Gerçekten atlaya atlaya okudum çok fazla yeni şey beynimi yordu. Allahtan 2-3 bölüm sürdü
--Arya: Önceki kitapta zevkli olsada burada cidden kötü bir POV karakteri belkide bilmediğimiz bir yeri betimlemesinden sıkıcı gelmiştir bana bilemiyorum.
-Sansa/Alayne: 0 atraksiyon ve Sansanın saflığı beni delirten POV'lardandı.
Ejderhalarla Dans
En Sevdiklerim:
(Bu kitapta çok güzel POV karakterleri var o nedenle 4 tane yazıcam)
++++Tyrion: En güzel olaylar yine burda var Aegon'la nehire düşmeleri, köle tacirlerinin eline düşmesi felan zevkliydi
+++Theon: Soluksuz okudum özellikle kendini tekrar bulması felan güzeldi
++Victarion: Belkide Moqorro yüzünden sevdim bu karakteri galiba
+Varamyr: Evet prolog bölümü olsada çok sevmiştim bu bölümü 2-3 kez okumuştum.
En Sevmediklerim: (Bu kitapta çoğu POV güzel o nedenle en az iyileri yazıyorum)
---Areo Hotah: Dorne bölümleri nedense hiç ilgimi çekmiyor.
--Dany: Yani bi yerden sonra POV'ları çok sıkıcı geliyor bana
-Quentyn: Son bölümü hariç cidden okurken baymıştı belkide yeni yerler tanıttığı için.
Sizin Fikirlerinizide merak ediyorum ?